Hoppa till innehållet
Make Architects
Make Architects
Make Architects
 • MAKE ARCHITECTS

  Make är en prisbelönt internationell arkitektfirma med rykte om sig att utmana konventionerna och sträva efter utmärkt design.

  Sedan de startade 2004 har de arbetat på mer än 1 000 projekt runt om i världen.

  De har ritat 44 byggnader, ordnat fram 94 bygglov och levererat 7 övergripande planer från studior på tre kontinenter.

  FACTS

  Fakta: London, England
  produkter: HÅG Capisco
  Totalt antal stolar: Cirka 185

  2015 kom de till oss med ett problem: de behövde en ny stol till kontoret. Men inte bara vilken stol som helst, utan något annorlunda.något unikt, något som väcker fantasin samtidigt som den är skön och ger den sittkvalitet som behövs för deras högpresterande miljö.

  Make valde HÅG Capisco som deras huvudsakliga kontorsstol då de behövde en beprövad lösning som också kunde fungera vid bänkhöjd. Den okonventionella designen var en bonus och passar in med Makes egen arkitekturportfölj.

  Grundaren Ken Shuttleworth säger: ”HÅG Capisco är en stol som passar väl in i studion. Det är en smart design som ser fantastisk ut, i synnerhet den röda passar perfekt med vår varumärkesidentitet. Personalens välbefinnande har hög prioritet och vi kommer alla att verkligen dra fördelar av den ’aktiva’ designen hos stolarna.”

  Make valde också att använda pallen HÅG Capisco till sina modelleringsutrymmen. Då kan teamet komma riktigt nära arbetsbänken samtidigt som pallen fortfarande passar väl ihop med övrigt möblemang på kontoret. Shuttleworth fortsätter: ”Vi kan verkligen rekommendera HÅG till våra kontakter när vi arbetar på framtida projekt. Alla aspekter av tjänsten under hela processen fungerande utmärkt. Vi klassar HÅG som exemplariska i allt från försäljning, leverans och installation till kundvård och stöd efter försäljningen.”

 

Project case - Make Architects - Scandinavian Business Seating

Product has been added