Hoppa till innehållet
 • Dormy Golf

  Golf blomstrar i Sverige. Trots att man har en av de kortaste golfsäsongerna i världen finns det närmare 500 golfbanor med en halv miljon medlemmar – och antalet fortsätter att öka.


  Dormy Golf är en ledande leverantör av den bästa utrustningen som finns via deras nätverk av fysiska affärer och onlinebutiker.

  FAKTA

  Plats: Stockholm, Sweden
  Produkter: HÅG Capisco
  Totalt antal stolar: Cirka 70

  När de flyttade huvudkontoret i slutet av 2016 hade de två tydliga mål för den övergripande designen av arbetsplatsen.
  De ville att designen skulle spegla golfvärlden och att arbetsplatsen skulle uppmuntra medarbetarna till en hälsosam livsstil.

  HÅG Capisco var ett naturligt val med den mångsidiga stilen, hälsofördelarna och den förstklassiga kvaliteten som ligger i linje med företagskulturen. 70 stolar placerades ut vid alla huvudsakliga arbetsplatser runt om på kontoret.

  Tack vare HÅG:s alla olika färgalternativ valde man ett grönt tyg för att matcha den naturinspirerade miljön som kompletterades av lummiga växter och gräsliknande ytor.

  Man valde också en röd version för att matcha en sekundär miljö.

  De aktiva sittplatserna som gäller för HÅG:s alla produkter blev en enorm vinst och kunden menade att detta skulle gynna personalen och spela en viktig roll i deras strategi för hälsa och välbefinnande.

  Golf är något som håller en frisk och aktiv och detta stämmer även för HÅG Capisco, så båda delarna går hand i hand.

 

Project case - Dormy golf

Product has been added