Hoppa till innehållet
 • COWOKI - Coworking plus

  Cowoki är ett mångsidigt samarbetsutrymme i Köln, kulturnavet i västra Tyskland. Dörrarna till den 360m² stora arbetsytan öppnades i mars 2017 och består av 30 arbetsstationer, gemensamma samarbetsutrymmen, privata telefonhytter och dedikerade mötesrum som var utspridda över 2 våningar.

  Cowoki har ett fullt spektrum av tjänster för välbefinnande, från dedikerad barnomsorg till träningsplaner, hälsosam organisk mat och livsförbättrande möbler.

  Flokk Project - Cowoki - Coworking plus

  FAKTA

  Plats: Cologne, Tyskland
  Arkitekt: Architekturbüro Maier, Köln-Dünnwald
  Designer: Peggy Wahrlich
  Produkter: BMA Axia, RH Mereo, RH Lounge, RBM Noor and HÅG SoFi mesh

  Flokk Project - Cowoki - Coworking plus

  Arkitekterna Architekturbüro Maier fick uppdraget att skapa en hälsosam arbetsmiljö där arbete och välbefinnande är helt integrerade. Denna hälsosamma, dynamiska arbetsmiljö skulle också etableras för att utöka känslan av välbefinnande på arbetsplatsen. Cowoki har ett fullt spektrum av tjänster för välbefinnande, från dedikerad barnomsorg till träningsplaner, hälsosam organisk mat och livsförbättrande möbler.

  När det gäller sittmöbler valde man ett antal stolar från våra varumärken med HÅG SoFi mesh och RH Mereo och BMA Axia vid skrivbordsplatserna, RBM Noor i samarbetsutrymmen och RH Lounge i sociala zoner. De dynamiska funktionerna, den skandinaviska designen och de miljövänliga aspekterna av produkterna var huvudskälen till deras val.

  ”Tack vare möblerna kunde vi skapa en välkomnande och vänlig atmosfär. Förutom att vara estetiskt tilltalande är de också extremt flexibla och funktionella. Eftersom möblerna är lätta att flytta runt och anpassa kan vi smidigt skapa en mängd olika arbetsstationer för till exempel möten, presentationer eller enskilt arbete. Lika viktigt för oss var vårt engagemang i hållbarhetsarbete. De genomtänkta möblerna som tillverkats med rättvis handel och högklassiga material passade oss perfekt. Stolarna är stora tillgångar för våra medarbetare och stärker bilden av COWOKI.”

  - Cowoki

 

Project case CoWoki

Product has been added