Hoppa till innehållet
BETC, Paris France
BETC, Paris France
BETC, Paris France
BETC, Paris France
BETC, Paris France
 • BETC

  BETC är en av Frankrikes ledande reklambyråer.

  2016 flyttade man till Les Magasins Généraux, en imponerande byggnad vid banken till Canal de l’Ourcq, vilken tidigare varit lekplats för graffitikonstnärer vilkas konst täckte hela komplexet.

  Man valde HÅG Capisco som primär kontorsstol och möblerade med 729 i den första fasen och ytterligare 165 beställdes i maj 2017.

  BETC France

  FAKTA

  Plats: Paris, France
  produkter: HÅG Capisco
  Totalt antal stolar: 894

  BETC France

  BETC är en av Frankrikes ledande reklambyråer med en imponerande lista över kunder som Evian, Air France och Canal+. 2016 flyttade man till Les Magasins Généraux, en imponerande byggnad vid banken till Canal de l’Ourcq, vilken tidigare varit lekplats för graffitikonstnärer vilkas konst täckte hela komplexet.

  2014 anlitades arkitekten Frédéric Jung för att hjälpa till att omdesigna strukturen, vilket inkluderade att återställa originallinjerna och volymen i byggnaden från 1930-talet i syfte att stärka historien för denna gamla byggnad samtidigt som man skapade ett nytt utrymme för kreativitet.

  BETC var klara att flytta in i den färdiga byggnaden sommaren 2016 och hade valt T&P Work Unit som den arkitektfirma som skulle utforma deras kontor. De fick i uppdrag att skapa nya utrymmen som gynnade samarbete och gemenskap mellan medarbetarna. Ett modernt företag och en modern designbyrå – båda var ute efter att använda förstklassiga leverantörer som erbjöd hållbara produkter med utmärkt kontroll, enkel komfort och attraktiv estetik.

  Man valde HÅG Capisco som primär kontorsstol och möblerade med 729 i den första fasen och ytterligare 165 beställdes i maj 2017. Den perfekta blandningen av alla kriterier gjorde Capisco till det självklara valet för projektet och gav medarbetarna god komfort och rörelsefrihet.

  ”Pantin är ett nytt trendigt arbetsområde i Paris och BETC ville ta in nya idéer vid utformningen av byggnaden och med tanke på hur folk tar sig till arbetet. HÅG Capisco tvingar människor att sluta tänka på hur man ”brukar sitta” och istället tänka nytt, vilket exakt var syftet med hela projektet.”

  – T&P Work Unit

 
Product has been added