Hoppa till innehållet
 • Celebrating Movement
  Se filmen

 • Balanserade rörelser ger ett aktivt sittande

  Aktivt sittande är själva ryggraden för HÅG. Alla våra stolar har vår unika HÅG in Balance®-teknik. Detta gör det möjligt för hela kroppen att vara i kontinuerlig rörelse hela tiden du sitter. På ett naturligt sätt, utan att du behöver tänka på det. Det hjälper dig att hålla dig fylld av energi, hälsosam och produktiv.

  Lära mer

  HÅG balanced sitting
 • Högkvalitativa stolar som är gjorda för att hålla

  Vi tillverkar högkvalitativa stolar som är gjorda för att hålla. Hur de ser ut, känns och påverkar dig är saker vi har främst i åtanke. Alla komponenter och exteriöra detaljer är noggrant genomtänkta. Det bästa inom skandinavisk design.

 • Gör allt lättare för dig

  Vi involverar dig, användaren, genom hela vår designprocess. Genom omfattande forskning, studier och användartestning tänker vi igenom dina behov och önskemål och tillämpar dem. Detta hjälper oss att skapa stolar som är lätta att använda och som anpassar sig efter hur du jobbar, oavsett miljö. Nu och i framtiden.

 • Pionjärer i hållbarhet

  Vi är pionjärer i hållbarhet. Vi har en väldokumenterad erfarenhet av minskad energiförbrukning, minimal avfallsmängd och vi strävar efter att tillverka produkter av återvunnet material, vilka i sin tur kan återvinnas. Vi undviker också att använda skadliga kemikalier, vi skyddar din hälsa och minskar vår påverkan på miljön.

  Lära mer

 
Product has been added